Tag Archives: myeongdong

Korean jjimdak (찜닭) Culinary Outing @Korea!^^Super duper delicious:)

I’ve always loved jjimdak – since it is almost have similar looks like semur daging in indonesian foods! The taste also so so delicious!!Really super duper delicious!! jimdak – a braised chicken dish served in a shoyu based sauce (usually accompanied with chewy glass noodles, potatoes, onions, and the occasional carrot and mushroom). The other reason i love jjimdak is there is a nodles which has the same shape like kwetiau, so i feel like i eat two different indonesian food semur and kwetiau goreng kuah! SO AMAZING!!! i love spicy food thats why i always request jjimdak which have more spicy flavour!:)

If you come to KOREA i recommend you to try jjimdak, the price with rice is 8,000won! But for sure you will so full because with that price you already get so many food, its so amazing and so delicious as well!!! I love korean FOOD so much!!!!!!!!!! Including my friend ayu and yos who just come to korea and love this food so much!! Last sunday we had a great Korean jjimdak (찜닭) Culinary Outing at myeongdong at the most famous jjimdak which called andong jjimdak! ^^

Leave a comment

Filed under Chicken, Korea Life

Myeongdong South Korea Outing!

Sebelum ujian kami memutuskan untuk jalan2 ke myeong dong,Yuhuuuu…sebenarnya ini cuma anter mba icha belanja sih, cuma akhirnya kami pun turut berbelanja, dan meni rempong boo…

Myeongdong Korea selatan, Tempat yang paling di rekomendasikan untuk berbelanja, yah selain karena harganya yang relatif masuk akal, model2 bajunya pun untuk ukuran anak2 muda sangat stylis dan memang lagi hip BANGET di korea selatan. Jadi kalo memang pengen tau trend yang ada di korea selatan saat ini, berkunjunglah ke myeongdong.

Myeongdong Korea selatan, juga surga makanan, yah banyak makanan enak ada disini, plus kalo buat cewek2 yang hobi dandan dan perawatan ato cowok2 yang peduli penampilan. Di myeongdong juga semua brand kosmetika ada disini. Yah Myeongdong is heaven for shopper….:D, Lihatlah kami yang masing2 membawa tentengan belanja setelah kembali dari myeongdong!!

Cara ke myeongdong gampang, cukup naik subway line 4 dan turun saja di myeongdong, nah habis dari sini bisa juga sekalian jalan2 ke namdaemun atau namsan tower. hehehe

Inilah video salah satu petualangan kami selama di myeongdong…SERU and FUN for sure!!Lets go to myeongdong everybody!

9 Comments

Filed under Korea Life