2012 GKS-Korean Government Scholarship Program at Inha University

Program: Korean Language Program (1 year)+ master’s (2 year)/ doctoral (3 years) degree program

Start date: september 1st, 2012

Applications periode: Late January-february 2012

How to apply: document submission to Inha University

Eligibility:

1. the applicant and his/her parents must be non korean

2. applicant must be under 40 years of age as of  september 1st, 2012

3. applicant must hold bachelor or master degree

4. applicant must have GPA (3,07/4,0 OR  3,27/4,30 OR 3,42/4,50) OR 85 out of 100

important note:

1. Applicant must contact a certain professor of inha university who would agree to recommend the applicant before submitting applications

to contact professor please kindly open this link http://www.grad.inha.ac.kr or http://www.inha.ac.kr

2. Applicant should have a good english and/or korean test score

for more informations you can visit: http://www.niied.go.kr or http://www.gks.go.kr

Advertisements

17 Comments

Filed under Scholarship at Korea

17 responses to “2012 GKS-Korean Government Scholarship Program at Inha University

  1. rahayu

    askum kak, ni ayu mau nanyak, klo qta mau apply berhubungan lansung dengan professornya ya, ngak ad formulir yang harus di lengkapi, ayu cma lancar dibhsa ing aja, bhsa korea agak kurang…kak kasih tips biar ayu bisa apply beasiswanya…
    makasih ya kak sebelumnya
    wassalam 🙂

  2. leni ambar

    hai ai..
    i am indonesian too
    thank u for info
    sy tertarik untuk mencoba…fighting!!

  3. Dear Mbak, I couldn’t find any information from GKS and NIIED website. Can you share me links/document related to this scholarship. Regards,

  4. Miya

    Salam kenal…. ^^
    sy berniat mencari beasiswa s2 di korea….
    gmn rasa nya menjalani hidup sbg mahasiswa di korea…? beratkah….?
    sy tertarik untuk apply scholarship ini,
    kira2 akan sulit gak y…..? Smg Ai brsedia membantu….. ^^

  5. amal

    suka deh, baca blog ka2. tulisan2nya positif. ka, kalo ada info beasiswa mau dong… mau menyusul jejak ka. hehe… kalo bisa sih dr yonsei university, kyunghee, atau kyungpook. tapi yang lain jg gpp. trims ka2…

  6. Salam kenal Mbak Ai,

    Perkenalkan nama saya Arif, sekarang saya sedang menyelesaikan thesis saya di Teknik Mesin Universitas Indonesia dan apabila tidak ada halangan akan selesai pada semester depan (September 2012).
    Saya mendapat informasi dari mailist beasiswa bahwasanya ada tawaran beasiswa 2012 GKS-Korean Government Scholarship Program at Inha University. Saya tertarik dan berminat untuk melanjutkan study doctoral bidang Ocean Engineering di Inha University.
    Apabila ada waktu, apakah Mbak Ai mengetahui mengetahui beasiswa tersebut? mohon petunjuk dan tata caranya untuk apply beasiswa tersebut? beberapa kali saya lihat di web inha, hanya ada beasiswa Jungseok Int’ Scholarship dan di web GKS belum ada guidelines untuk doctoral untuk fall semester. mohon info dan petunjuknya.
    Saya mohon maaf apabila mengganggu waktu anda. Terima kasih banyak atas perhatiannya.

    Salam hangat,
    Arif Budiyanto

  7. with due respect that i want to apply for Phd scholarship for the GKS Korean Government for the upcoming session 2012

    kindly fully guide and help me how may i process my online or paper base application
    as i have done my second Master degree from Tsinghua University and nowadays working as a Lecturer in Public sector University in Pakistan
    Thank you

  8. nady

    Ai, kayaknya kita kenal deh, gue kerja di DJP. BTW minta emailnya donk…butuh saran, tx.

  9. the info is for undergraduate only. how to apply doctoral programm?
    Thanks,
    zulkarnain

  10. Hello Ai Mellani
    I want to ask a question
    i dont understand this part
    3. applicant must hold bachelor or master degree
    do it need to have graduated or having bachelor degree prior to submission for the scholarship?

  11. ADR

    Eonni, kalo pengen beasiswa ke korea gimana caranya ya? ._.

  12. jilly

    hai..boleh minta infonya lebih detail ga tentang step2 pendaftaran beasiswanya dan bagaimana hubungi profesornya? soalnya sama sekali ga tau tentang apply scholarship. thanks 🙂

  13. rere

    Can i apply it when i can’t speak korean?

  14. unnie ini udah expired belum..?? koq buka http://www.niied.go.kr or http://www.gks.go.kr infonya gak ada..?? help please

  15. ada gak yang buat S1?

  16. natalie

    Hi Melani…
    I’m Natalie… I’m about applying to KGSP for Graduate Student… Mh… do you have any kind of advises?
    Thank you so much… ^^
    Best Regards

  17. Md.Mazharul Islam

    How I apply for the scholarship in korea .How I get scholarship application form.Please inform me below this email address mazharulpt@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s