BEASISWA DI UNIVERSITY SCIENCE AND TECHNOLOGY FALL 2011

Barangkali aja ada yang berminat program pendidikan S2-S3 dan Integrative Program di UNIVERSITY SCIENCE AND TECHNOLOGY. Kampusnya banyak, ada 29 Kampus tersebar di berbagai Research Institutes di south Korea.

Silakan cek link berikut ini :  UST INFO FALL APPLICATIONS

– 2011 Fall Application schedule-

The data and deadlines below are for the application to the program that starts in Fall 2011.

– Online Application : May 9(Mon) ~ May 27(Fri), 2011
– Submission of documents : May 9(Mon) ~ May 27(Fri), 2011

※ The required documents should arrive at the UST Student Affairs Team by this date. Applicants must have already
completed the online application.
– Announcement of document review result : June 9(Thu) 2011

Applicants have to check the Applicant Guide for Foreign Students. Applications GUIDE DOWNLOAD

Please Note : If it’s impossible to apply online during the designated period, applicants may submit their application materials,well in advance the online application period by post or in person.

Inquiry : UST Student Affairs Team

– Tel : +82-42-865-2332 if you unable to contact by telephone, please send me e-mail(kjs84@ust.ac.kr)

9 Comments

Filed under Scholarship at Korea

9 responses to “BEASISWA DI UNIVERSITY SCIENCE AND TECHNOLOGY FALL 2011

  1. Pingback: Beasiswa di University of Science and Technology (UST) South KOREA untuk S2 dan S3 - Pusat Informasi Beasiswa

  2. Pipit

    Dear ai,

    aku sangat tertarik untuk ambil S2 lagi di korea. pengen ngobrol lebih banyak, dimana aku bisa contact lebih intens?? so many questions … hehe

    Makasih banyak

  3. bayu

    pliss add ym ku juga di by_um

    saya ingin ngobrol2 ttg S2 korea. thx

    • ngobrol via email aja yaa, saya jarang online YM, ga terlalu suka chat dan ga punya banyak waktu juga buat chatting. kalau ada pertanyaan kirim email aja yaaa…..^^

  4. delia

    terimakasih infonya. saya kesulitan cari beasiswa s1. sebenernya nggak perlu beasiswa penuh juga nggak masalah. saya baru lulus tahun 2011. kalau ada info mohon dibalas lewat email saya di psikadelia@hotmail.com
    sebelumnya terimakasih banyak dan mohon bantuannya.

    • saya waktu itu posting info beasiswa S1 ke korea via Korean government scholarship atau Via KAIST. nanti kalau adalagi saya posting ke milis beasiswa yaa…sering2 cek kesana saja yaa..soalnya kalo kirim via email satu2 rasanya ga mungkin mba. hehe…kalau belum jadi anggota milis beasiswa, segera daftar saja yaaa…..

  5. Salam kenal teh ai,
    teh, ikut nimbrung ya. lagi hunting beasiswa ke korea juga ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s